دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند

 


اشپزی دلمه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گل چت ، چت گل اینجا همه چی هست https://tebmedtourism.com/ ARADGROUP رادیو مازند آوانگارد|معرفی و بررسی کتاب مرجعی برای پاک کننده ها